Recepty z vepřového masa: Bůček v sáčku, fantastické řízky i tradiční segedínský guláš
2
/
13
Prohlédnout znovu
Recepty z vepřového masa: Bůček v sáčku, fantastické řízky i tradiční segedínský guláš
Marinovaný vepřový bůček je skutečná lahůdka
|
F.O.O.D.
Chuť vepřového guláše pozvedne nakrájená paprika
|
shutterstock.com
Medailónky z panenky můžete před smažením obalit v anglické slanině
|
Foto ara
V pravém segedínském guláši by neměla chybět zakysaná smetana
|
iStock
Místo vody můžete vepřový guláš podlít pivem a přidat mrkev
|
shutterstock.com
Kůži bůčku před pečením nařežte, aby se vypekla dokřupava
|
iStock
Díky přípravě v pečicím sáčku bude maso nádherně měkké a šťavnaté
|
iStock
Cibulí pod bůček nešetřete
|
iStock
K medailónkům z vepřové panenky se hodí glazovaná podzimní zelenina
|
Stockfood
Vepřovou panenku vždy připravujte tak, aby byla uvnitř ještě růžová
|
iStock
Zkuste třeba naplnit panenku sušeným ovocem
|
iStock
Dorůžova upečená vepřová panenka s karamelizovanou cibulí a jablky chutná božsky
|
Tomáš Lébr, ondřej košík, marie bartošová a archiv
Marinovaný pečený vepřový bůček podávejte například s opečenými plátky brambor
|
iStock