Logo magazínu

Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?

4 / 13
Prohlédnout znovu

Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?

Jedním z tajemství zlatavé a křupavé kůrčičky na svatomartinské huse je již zmiňované prosolení kůže | iStock
Tajemstvím šťavnaté husičky je včasné nasolení | iStock
Video se připravuje ...
Pečená husa nesmí na svatého Martina na stole chybět | istock
Husu v pekáčku obložte nakrájenými jablky nebo hruškami | istock
Video se připravuje ...
Tradiční přílohou jsou bramborové lokše | iStock.com
Obvykle se ale husa podává s bramborovým knedlíkem | profimedia.cz
Vedle nešlápnete ani s knedlíky kynutými | istock
Chybět nemůže červené zelí | Shutterstock
Husu pečte až 15 hodin! | iStock
Někdo má ale raději zelí bílé | shutterstock.com
Na dozlatova vypečené husičce si pochutnáte | Profimedia