Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
3
/
13
Prohlédnout znovu
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Jedním z tajemství zlatavé a křupavé kůrčičky na svatomartinské huse je již zmiňované prosolení kůže
|
iStock
Tajemství křupavé husičky je včasné nasolení
|
iStock
Video se připravuje ...
Pečená husa nesmí na svatého Martina na stole chybět
|
istock
Husu v pekáčku obložte nakrájenými jablky nebo hruškami
|
istock
Video se připravuje ...
Tradiční přílohou jsou bramborové lokše
|
iStock.com
Obvykle se ale husa podává s bramborovým knedlíkem
|
profimedia.cz
Vedle nešlápnete ani s knedlíky kynutými
|
istock
Chybět nemůže červené zelí
|
Shutterstock
Husu pečte až 15 hodin!
|
iStock
Někdo má ale raději zelí bílé
|
shutterstock.com
Na dozlatova vypečené husičce si pochutnáte
|
Profimedia