Logo magazínu

Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso

4 / 12
Prohlédnout znovu

Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso

Rajčatové chutney se hodí nejen ke grilovanému masu, rybě, sýrovému i masovému fondue, ale třeba i k pokrmům z červené čočky | iStock
Jablečné čatní | F.O.O.D.
Fíkové chutney si vychutnáte ke studeným masovým nářezům, tvrdým výrazným sýrům, čerstvému kozímu sýru, k raclette a spoustě dalších pokrmů | iStock
Čatní je skvělé i z hrušek. | iStock
Švestkové čatní si můžete dát ke krekrám se sýrem | iStock
Video se připravuje ...
Dýňové chutney můžete vylepšit například česnekem a špetkou čili | iStock
Cibulové chutney vylepšíte přidáním švestek | iStock
Do jablečného chutney můžete přidat například mátu | Shutterstock.com
Čatní lze udělat i z rebarbory. Hodí se například k sýrům s bílou plísní | Shutterstock.com
I do chutney z rajčat můžete přidat rozinky | shutterstock.com
Při přípravě chutney se nebojte experimentovat a míchat sladké, kyselé i kořeněné chutě | iStock