Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
2
/
12
Prohlédnout znovu
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Rajčatové chutney se hodí nejen ke grilovanému masu, rybě, sýrovému i masovému fondue, ale třeba i k pokrmům z červené čočky
|
iStock
Jablečné čatní
|
F.O.O.D.
Fíkové chutney si vychutnáte ke studeným masovým nářezům, tvrdým výrazným sýrům, čerstvému kozímu sýru, k raclette a spoustě dalších pokrmů
|
iStock
Čatní je skvělé i z hrušek.
|
iStock
Švestkové čatní si můžete dát ke krekrám se sýrem
|
iStock
Video se připravuje ...
Dýňové chutney můžete vylepšit například česnekem a špetkou čili
|
iStock
Cibulové chutney vylepšíte přidáním švestek
|
iStock
Do jablečného chutney můžete přidat například mátu
|
Shutterstock.com
Čatní lze udělat i z rebarbory. Hodí se například k sýrům s bílou plísní
|
Shutterstock.com
I do chutney z rajčat můžete přidat rozinky
|
shutterstock.com
Při přípravě chutney se nebojte experimentovat a míchat sladké, kyselé i kořeněné chutě
|
iStock