Logo magazínu

Čatní neodoláte! Připravte si ho z fíků, jablek nebo rajčat a doplňte jím sýry i maso

2 / 9
Prohlédnout znovu

Čatní neodoláte! Připravte si ho z fíků, jablek nebo rajčat a doplňte jím sýry i maso

Fíkové chutney si vychutnáte ke studeným masovým nářezům, tvrdým výrazným sýrům, čerstvému kozímu sýru, k raclette a spoustě dalších pokrmů | iStock
Hruškovému chutney dodejte šmrnc zázvorem a dýňovými semínky | iStock
Dýňové chutney můžete vylepšit například česnekem a špetkou čili | iStock
Cibulové chutney vylepšíte přidáním švestek | iStock
Do jablečného chutney můžete přidat například mátu | Shutterstock.com
Rajčatové chutney se hodí nejen ke grilovanému masu, rybě, sýrovému i masovému fondue, ale třeba i k pokrmům z červené čočky | iStock
Rebarborové chutney si vychutnáte například k sýrům s bílou plísní | Shutterstock.com
I do chutney z rajčat můžete přidat rozinky | shutterstock.com
Při přípravě chutney se nebojte experimentovat a míchat sladké, kyselé i kořeněné chutě | iStock