Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v papilotě. Takhle vám bude chutnat i na Vánoce
4
/
13
Prohlédnout znovu
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v papilotě. Takhle vám bude chutnat i na Vánoce
Losos se stává na štědrovečerním menu velice oblíbenou rybou
|
iStock
Losos je nejen chutný, ale i zdravý.
|
iStock.com
Čerstvý losos je mnohem chutnější, než ten mražený.
|
istock.com
Maso se nesmí drolit, musí mít svěží barvu a v žádném případě nesmí být cítit rybinou.
|
istock
Při přípravě dejte pozor, abyste maso nevysušili.
|
istock
K lososovi se hodí čerstvé bylinky.
|
istock
Chybu neuděláte, když rybu pokapete citrónovou šťávou.
|
istock.com
|
istockphoto.com
|
istock.com
|
iStock.com
Ten, kdo má rád asijskou kuchyni, může rybu připravit v tomto stylu.
|
istockphoto.com
|
iStock
Lososa můžete podávat třeba s chřestem.
|
istock.com