Logo magazínu

Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v papilotě. Takhle vám bude chutnat i na Vánoce

2 / 13
Prohlédnout znovu

Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v papilotě. Takhle vám bude chutnat i na Vánoce

Losos se stává na štědrovečerním menu velice oblíbenou rybou | iStock
Losos je nejen chutný, ale i zdravý. | iStock.com
Čerstvý losos je mnohem chutnější, než ten mražený. | istock.com
Maso se nesmí drolit, musí mít svěží barvu a v žádném případě nesmí být cítit rybinou. | istock
Při přípravě dejte pozor, abyste maso nevysušili. | istock
K lososovi se hodí čerstvé bylinky. | istock
Chybu neuděláte, když rybu pokapete citrónovou šťávou. | istock.com
| istockphoto.com
| istock.com
| iStock.com
Ten, kdo má rád asijskou kuchyni, může rybu připravit v tomto stylu. | istockphoto.com
| iStock
Lososa můžete podávat třeba s chřestem. | istock.com