Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
2
/
11
Prohlédnout znovu
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablka můžete zkaramelizovat na cukru a másle
|
shutterstock.com
Video se připravuje ...
Štrúdl před pečením potřete máslem a skořicí
|
shutterstock.com
Rozinky namočte do rumu a nezapomeňte na skořici
|
shutterstock.com
Šťavnatá jablka raději podsypte strouhankou, ořechy nebo piškoty
|
shutterstock.com
Štrúdl chutná nejlépe se šlehačkou, ale skvělý je i s kopečkem vanilkové zmrzliny
|
shutterstock.com
Nebaví vás klasika? Zkuste tvarohovou náplň!
|
shutterstock.com
Švestkový závin s marcipánem je tradiční recept trochu jinak
|
Shutterstock
Švestkový štrúdl s hruškami chutná stejně skvěle jako jablečná klasika
|
istock
Těsto můžete na vrchu zaplést
|
iStock
Video se připravuje ...