Logo magazínu

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček

2 / 11
Prohlédnout znovu

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček

Jablka můžete zkaramelizovat na cukru a másle | shutterstock.com
Video se připravuje ...
Štrúdl před pečením potřete máslem a skořicí | shutterstock.com
Rozinky namočte do rumu a nezapomeňte na skořici | shutterstock.com
Šťavnatá jablka raději podsypte strouhankou, ořechy nebo piškoty | shutterstock.com
Štrúdl chutná nejlépe se šlehačkou, ale skvělý je i s kopečkem vanilkové zmrzliny | shutterstock.com
Nebaví vás klasika? Zkuste tvarohovou náplň! | shutterstock.com
Švestkový závin s marcipánem je tradiční recept trochu jinak | Shutterstock
Švestkový štrúdl s hruškami chutná stejně skvěle jako jablečná klasika | istock
Těsto můžete na vrchu zaplést | iStock
Video se připravuje ...