Logo magazínu

Hovězí tatarák i ten z lososa: Jak ho správně ochutit a jaké suroviny vybrat?

1 / 8
Prohlédnout znovu

Hovězí tatarák i ten z lososa: Jak ho správně ochutit a jaké suroviny vybrat?

Syrový žloutek libové maso tataráku pěkně promastí, dejte si ale pozor, aby bylo vejce prvotřídní kvality | istock
Video se připravuje ...
Ingredience prvotřídní kvality jsou u tataráku naprostá nutnost. Než se pustíte do přípravy, poraďte se se svým řezníkem | istock
Tatarák můžete podávat namíchaný nebo nechat každou z ingrediencí ve vlastní mističce, aby si maso mohl každý ochutit sám | istock
K tataráku patří hranolky. A nemusí být jenom bramborové. Pro změnu můžete zkusit i hranolky mrkvové nebo batátové, chutnají výborně! | istock
Lososový tatarák můžete připravit z lososa syrového nebo i uzeného | istock
Vegetariánský nebo veganský tatarák připravíte z lilku, rajčat nebo kombinace obojího | istock
Video se připravuje ...