Hovězí tatarák i ten z lososa: Jak ho správně ochutit a jaké suroviny vybrat?
1
/
8
Prohlédnout znovu
Hovězí tatarák i ten z lososa: Jak ho správně ochutit a jaké suroviny vybrat?
Syrový žloutek libové maso tataráku pěkně promastí, dejte si ale pozor, aby bylo vejce prvotřídní kvality
|
istock
Video se připravuje ...
Ingredience prvotřídní kvality jsou u tataráku naprostá nutnost. Než se pustíte do přípravy, poraďte se se svým řezníkem
|
istock
Tatarák můžete podávat namíchaný nebo nechat každou z ingrediencí ve vlastní mističce, aby si maso mohl každý ochutit sám
|
istock
K tataráku patří hranolky. A nemusí být jenom bramborové. Pro změnu můžete zkusit i hranolky mrkvové nebo batátové, chutnají výborně!
|
istock
Lososový tatarák můžete připravit z lososa syrového nebo i uzeného
|
istock
Vegetariánský nebo veganský tatarák připravíte z lilku, rajčat nebo kombinace obojího
|
istock
Video se připravuje ...