Logo magazínu

Hovězí guláš, vepřový segedín i houbový bez masa: Ty nejlepší recepty

1 / 13
Prohlédnout znovu

Hovězí guláš, vepřový segedín i houbový bez masa: Ty nejlepší recepty

Pokud máte rádi ostřejší jídla, guláš před servírováním posypejte nasekanými chilli papričkami | iStock
V sezóně do guláše přidejte třeba houby | iStock
Guláš můžete "nastavit" třeba fazolemi | iStock
Buřtguláš je oblíbenou českou klasikou | Shutterstock
Segedínský guláš si rychle našel cestu i do našich kuchyní | F.O.O.D.
Klasický hovězí guláš podávejte ozdobený kolečky cibule | istock
Obyčejný bramborový guláš můžete vylepšit přidáním čerstvých rajčat a paprik | shutterstock.com
Do segedínského guláše patří zakysaná smetana | istock
Vynikající guláš uděláte i bez masa, třeba z fazolí | iStock
Fazole patří i do mexického guláše | Shutterstock
Pokrájené papriky dodají vepřovému guláši šmrnc | shutterstock.com
Vyzkoušejte někdy i nějaký netradiční recept. Třeba ten na guláš na pivu s mrkví | shutterstock.com
Věděli jste, že zvěřina obsahuje velmi málo tuku, a je proto i lépe stravitelná? Ochutnejte třeba guláš z kance | iStock