Hovězí guláš, vepřový segedín i houbový bez masa: Ty nejlepší recepty
5
/
13
Prohlédnout znovu
Hovězí guláš, vepřový segedín i houbový bez masa: Ty nejlepší recepty
Pokud máte rádi ostřejší jídla, guláš před servírováním posypejte nasekanými chilli papričkami
|
iStock
V sezóně do guláše přidejte třeba houby
|
iStock
Guláš můžete "nastavit" třeba fazolemi
|
iStock
Buřtguláš je oblíbenou českou klasikou
|
Shutterstock
Segedínský guláš si rychle našel cestu i do našich kuchyní
|
F.O.O.D.
Klasický hovězí guláš podávejte ozdobený kolečky cibule
|
istock
Obyčejný bramborový guláš můžete vylepšit přidáním čerstvých rajčat a paprik
|
shutterstock.com
Do segedínského guláše patří zakysaná smetana
|
istock
Vynikající guláš uděláte i bez masa, třeba z fazolí
|
iStock
Fazole patří i do mexického guláše
|
Shutterstock
Pokrájené papriky dodají vepřovému guláši šmrnc
|
shutterstock.com
Vyzkoušejte někdy i nějaký netradiční recept. Třeba ten na guláš na pivu s mrkví
|
shutterstock.com
Věděli jste, že zvěřina obsahuje velmi málo tuku, a je proto i lépe stravitelná? Ochutnejte třeba guláš z kance
|
iStock