Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
5
/
22
Prohlédnout znovu
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Asijské nudle jsou velmi oblíbené.
|
iStock
Různé druhy asijských vařených nudlí
|
iStock
Video se připravuje ...
Zelené thajské kari s krevetami a udon nudlemi
|
F.O.O.D.
Udon nudle s masem a zeleninou
|
iStock
Čerstvé udon nudle
|
iStock
Udon nudle se vaří 2-8 minut podle toho, zda jsou čerstvé, nebo sušené.
|
iStock
Kake udon
|
iStock
Yaki udon
|
iStock
Curry udon
|
iStock
Rýžové nudle mohou být tenké i široké.
|
iStock
Thajské rýžové nudle Pad thai
|
iStock
Bún bò Nam Bô
|
iStock
Vietnamská polévka pho bo s hovězím masem a rýžovými nudlemi, jejímž základem je silný vývar s kořením.
|
iStock
Skleněné nudle
|
iStock
Barevné jarní závitky se třemi omáčkami
|
F.O.O.D.
Soba nudle se zeleninou a krevetami
|
F.O.O.D.
Ramen
|
iStock
Ramen nudle
|
iStock
Soba nudle
|
iStock
Soba nudle s lilkem
|
iStock
Video se připravuje ...