Logo magazínu

Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít

2 / 22
Prohlédnout znovu

Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít

Asijské nudle jsou velmi oblíbené. | iStock
Různé druhy asijských vařených nudlí | iStock
Video se připravuje ...
Zelené thajské kari s krevetami a udon nudlemi | F.O.O.D.
Udon nudle s masem a zeleninou | iStock
Čerstvé udon nudle | iStock
Udon nudle se vaří 2-8 minut podle toho, zda jsou čerstvé, nebo sušené. | iStock
Kake udon | iStock
Yaki udon | iStock
Curry udon | iStock
Rýžové nudle mohou být tenké i široké. | iStock
Thajské rýžové nudle Pad thai | iStock
Bún bò Nam Bô | iStock
Vietnamská polévka pho bo s hovězím masem a rýžovými nudlemi, jejímž základem je silný vývar s kořením. | iStock
Skleněné nudle | iStock
Barevné jarní závitky se třemi omáčkami | F.O.O.D.
Soba nudle se zeleninou a krevetami | F.O.O.D.
Ramen | iStock
Ramen nudle | iStock
Soba nudle | iStock
Soba nudle s lilkem | iStock
Video se připravuje ...