Logo magazínu

Ryby na grilu: Jak nejlépe připravit lososa, pstruha, makrelu nebo tuňáka?

3 / 15
Prohlédnout znovu

Ryby na grilu: Jak nejlépe připravit lososa, pstruha, makrelu nebo tuňáka?

Makrelu nemusíte moc dochucovat, má hodně intenzivní chuť. | iStock
Losos chutná i těm, kteří ryby jinak nemusí. | iStock
Grilovaný losos ve slanině | F.O.O.D.
Pstruha stačí před grilováním naplnit bylinkami a plátky citronu, potřít olejem a osolit. | iStock
Video se připravuje ...
Maso tuňáka by mělo zůstat uvnitř narůžovělé | iStock
Grilovaný steak z tuňáka | iStock
Pražma na grilu se zeleninou | F.O.O.D.
Jestli často připravujete ryby, pořiďte si na ně dobrý filetovací nůž. | Se souhlasem XinZuo
Na grilování si můžete pořídit i speciální mřížku na ryby. | iStock
Ryby lze také napíchnout na špízy. | iStock
Celé ryby je dobré naříznout a vnitřek naplnit bylinkami a citronem. | iStock
Ryby můžete grilovat i v alobalu. | iStock
Krevety grilujte na špízech, aby se vám lépe otáčely. | iStock
Video se připravuje ...