Ryby na grilu: Jak nejlépe připravit lososa, pstruha, makrelu nebo tuňáka?
2
/
15
Prohlédnout znovu
Ryby na grilu: Jak nejlépe připravit lososa, pstruha, makrelu nebo tuňáka?
Makrelu nemusíte moc dochucovat, má hodně intenzivní chuť.
|
iStock
Losos chutná i těm, kteří ryby jinak nemusí.
|
iStock
Grilovaný losos ve slanině
|
F.O.O.D.
Pstruha stačí před grilováním naplnit bylinkami a plátky citronu, potřít olejem a osolit.
|
iStock
Video se připravuje ...
Maso tuňáka by mělo zůstat uvnitř narůžovělé
|
iStock
Grilovaný steak z tuňáka
|
iStock
Pražma na grilu se zeleninou
|
F.O.O.D.
Jestli často připravujete ryby, pořiďte si na ně dobrý filetovací nůž.
|
Se souhlasem XinZuo
Na grilování si můžete pořídit i speciální mřížku na ryby.
|
iStock
Ryby lze také napíchnout na špízy.
|
iStock
Celé ryby je dobré naříznout a vnitřek naplnit bylinkami a citronem.
|
iStock
Ryby můžete grilovat i v alobalu.
|
iStock
Krevety grilujte na špízech, aby se vám lépe otáčely.
|
iStock
Video se připravuje ...