Logo magazínu

Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale

3 / 20
Prohlédnout znovu

Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale

Který byste si dali? | iStock
Video se připravuje ...
Ideální je, když si maso umelete sami doma nebo o to požádáte v řeznictví | iStock
Mleté maso moc nemačkejte, snažte se ho rychle vytvarovat | iStock
Dobrý burger má mít podle šéfkuchaře za syrova váhu 225 g. | iStock
Masové placky by měly mít tloušťku asi 2 cm | iStock
Video se připravuje ...
Maso opékejte asi 4 minuty. Během té doby ho několikrát otočte. | iStock
Do burgerů při pečení nikdy nepíchejte, na otáčení použijte špachtli nebo kovovou obracečku. | iStock
Místo kupovaných si upečte domácí burgerové bulky | iStock
Pořádný burger jednou rukou jen těžko udržíte | iStock
Správně se jí burger rukama. Důležité je ale držet ho správně. | iStock
Burgery s hovězím masem a červenou řepou | iStock
Podle etikety se burger nikdy nejí příborem, ale rukama | iStock
Neexistuje nejlepší burger, každý má něco do sebe. Který je však vaším favoritem? | iStock.com
Burger není nezdravé jídlo, pokud ho děláte z kvalitních surovin | F.O.O.D.
Burger si obložte tím, co máte rádi. Žádná pravidla neexistují. | iStock
Do burgeru můžete dát i houby. | iStock
Klidně si do burgeru dejte i volské oko! | iStock
Do burgeru můžete dát i několik masových placek. Otázka je, jak se vám pak vejde do pusy. | iStock