Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
2
/
20
Prohlédnout znovu
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Který byste si dali?
|
iStock
Video se připravuje ...
Ideální je, když si maso umelete sami doma nebo o to požádáte v řeznictví
|
iStock
Mleté maso moc nemačkejte, snažte se ho rychle vytvarovat
|
iStock
Dobrý burger má mít podle šéfkuchaře za syrova váhu 225 g.
|
iStock
Masové placky by měly mít tloušťku asi 2 cm
|
iStock
Video se připravuje ...
Maso opékejte asi 4 minuty. Během té doby ho několikrát otočte.
|
iStock
Do burgerů při pečení nikdy nepíchejte, na otáčení použijte špachtli nebo kovovou obracečku.
|
iStock
Místo kupovaných si upečte domácí burgerové bulky
|
iStock
Pořádný burger jednou rukou jen těžko udržíte
|
iStock
Správně se jí burger rukama. Důležité je ale držet ho správně.
|
iStock
Burgery s hovězím masem a červenou řepou
|
iStock
Podle etikety se burger nikdy nejí příborem, ale rukama
|
iStock
Neexistuje nejlepší burger, každý má něco do sebe. Který je však vaším favoritem?
|
iStock.com
Burger není nezdravé jídlo, pokud ho děláte z kvalitních surovin
|
F.O.O.D.
Burger si obložte tím, co máte rádi. Žádná pravidla neexistují.
|
iStock
Do burgeru můžete dát i houby.
|
iStock
Klidně si do burgeru dejte i volské oko!
|
iStock
Do burgeru můžete dát i několik masových placek. Otázka je, jak se vám pak vejde do pusy.
|
iStock