Logo magazínu

Používáte v kuchyni černé plastové nádobí? V některých případech vám může škodit!

5 / 10
Prohlédnout znovu

Používáte v kuchyni černé plastové nádobí? V některých případech vám může škodit!

Černé plastové kuchyňské náčiní může být nebezpečné. | iStock
Video se připravuje ...
Keramika, nerez, kvalitní silikon, to vše můžete v kuchyni bez obav používat. | iStock
Jestli také jíte sushi z černého plastového podtácku, na kterém se prodává, raději ho co nejdříve přendejte na talíř. | iStock
Náčiní z nerezu je velmi praktické a dlouho vydrží. | iStock
Vzpomeňte si, co používala vaše babička. Možná po ní ještě něco v kuchyni máte. | iStock
Nemusíte se bát ani silikonu, pokud je ovšem kvalitní. | iStock
Náčiní z černého plastu nikdy nepoužívejte při vysokých teplotách. | iStock
O dřevěné kuchyňské náčiní se sice musíte dobře starat, je ale naprosto bezpečné. | iStock
Co používáte v kuchyni vy? | iStock