Používáte v kuchyni černé plastové nádobí? V některých případech vám může škodit!
3
/
10
Prohlédnout znovu
Používáte v kuchyni černé plastové nádobí? V některých případech vám může škodit!
Černé plastové kuchyňské náčiní může být nebezpečné.
|
iStock
Video se připravuje ...
Keramika, nerez, kvalitní silikon, to vše můžete v kuchyni bez obav používat.
|
iStock
Jestli také jíte sushi z černého plastového podtácku, na kterém se prodává, raději ho co nejdříve přendejte na talíř.
|
iStock
Náčiní z nerezu je velmi praktické a dlouho vydrží.
|
iStock
Vzpomeňte si, co používala vaše babička. Možná po ní ještě něco v kuchyni máte.
|
iStock
Nemusíte se bát ani silikonu, pokud je ovšem kvalitní.
|
iStock
Náčiní z černého plastu nikdy nepoužívejte při vysokých teplotách.
|
iStock
O dřevěné kuchyňské náčiní se sice musíte dobře starat, je ale naprosto bezpečné.
|
iStock
Co používáte v kuchyni vy?
|
iStock