Logo magazínu

Kopřiva dokáže zjara vygruntovat organismus. Vyzkoušejte čisticí polévku, jarní omeletu nebo pyré do mrazáku

1 / 12
Prohlédnout znovu

Kopřiva dokáže zjara vygruntovat organismus. Vyzkoušejte čisticí polévku, jarní omeletu nebo pyré do mrazáku

Polévka z kopřiv | iStock
Z kopřiv použijte jen lístky bez stonků. | iStock
Kopřivy sbírejte jen do doby, než začnou kvést. | iStock
Video se připravuje ...
S kopřivami je dobré pracovat v rukavicích, abyste se nepopálili. | iStock
Příprava polévky z kopřiv | iStock
Omeleta s kopřivami | iStock
Pyré z kopřiv můžete zmrazit a použít kdykoli později. | iStock
Kopřivy můžete přimíchat i do másla. | iStock
Video se připravuje ...
Polévka z kopřiv | iStock
Frittata s kopřivami | iStock