Logo magazínu

Není hovězí jako hovězí: Vyberte si správný kus na vaření, pečení, dušení i grilování

1 / 25
Prohlédnout znovu

Není hovězí jako hovězí: Vyberte si správný kus na vaření, pečení, dušení i grilování

Vyznáte se v druzích hovězího masa? | iStock
Hovězí krk | iStock
Hovězí krk se skvěle hodí k omáčkám, například rajské. | iStock
Steak z podplečí, takzvaný chuck roll eye. | iStock
Steak z podplečí | iStock
Steak z hovězí roštěné, takzvaný strip steak | iStock
Rostbíf | iStock
Hovězí svíčková | iStock
Video se připravuje ...
Carpaccio z hovězí svíčkové | iStock
Svíčková Wellington | iStock
Tatarák | istock
Tafelspitz z květové špičky | F.O.O.D.
Květová špička | iStock
Rump steak | iStock
Hovězí kýta | iStock
Video se připravuje ...
Z kýty se dělá i svíčková na smetaně | F.O.O.D.
Hovězí kližka | iStock
Hovězí kližka je ideální na guláš | iStock
Poctivý hovězí vývar uděláte z kostí a například z hrudí. | iStock
Z mletého hovězího pupku můžete udělat i burgery. | F.O.O.D.
Hovězí líčka | iStock
Dušená hovězí líčka s bramborovou kaší | iStock
Různé druhy hovězích steaků | iStock