Není hovězí jako hovězí: Vyberte si správný kus na vaření, pečení, dušení i grilování
3
/
25
Prohlédnout znovu
Není hovězí jako hovězí: Vyberte si správný kus na vaření, pečení, dušení i grilování
Vyznáte se v druzích hovězího masa?
|
iStock
Hovězí krk
|
iStock
Hovězí krk se skvěle hodí k omáčkám, například rajské.
|
iStock
Steak z podplečí, takzvaný chuck roll eye.
|
iStock
Steak z podplečí
|
iStock
Steak z hovězí roštěné, takzvaný strip steak
|
iStock
Rostbíf
|
iStock
Hovězí svíčková
|
iStock
Video se připravuje ...
Carpaccio z hovězí svíčkové
|
iStock
Svíčková Wellington
|
iStock
Tatarák
|
istock
Tafelspitz z květové špičky
|
F.O.O.D.
Květová špička
|
iStock
Rump steak
|
iStock
Hovězí kýta
|
iStock
Video se připravuje ...
Z kýty se dělá i svíčková na smetaně
|
F.O.O.D.
Hovězí kližka
|
iStock
Hovězí kližka je ideální na guláš
|
iStock
Poctivý hovězí vývar uděláte z kostí a například z hrudí.
|
iStock
Z mletého hovězího pupku můžete udělat i burgery.
|
F.O.O.D.
Hovězí líčka
|
iStock
Dušená hovězí líčka s bramborovou kaší
|
iStock
Různé druhy hovězích steaků
|
iStock