Logo magazínu

Vyhazujete stonky brokolice? Chyba! Máme 5 tipů, jak se dají skvěle využít

2 / 15
Prohlédnout znovu

Vyhazujete stonky brokolice? Chyba! Máme 5 tipů, jak se dají skvěle využít

Stonky brokolice nevyhazujte, jsou velmi chutné. | iStock
Z brokolicových stonků si můžete uvařit krémovou polévku. | iStock
Video se připravuje ...
Brokolicové stonky mají jemnější a sladší chuť než růžičky. | iStock
Brokolici můžete využít celou, včetně stonků. | iStock
Stonky je nutné nejdříve očistit. | iStock
Ze stonku oloupejte tvrdou slupku a odřízněte spodní část, která bývá dřevnatá. | iStock
Nakrájené brokolicové stonky | iStock
Těstoviny s brokolicovým pestem | iStock
Brokolicové pesto můžete přidávat do těstovin. | iStock
Video se připravuje ...
Stir-fry se zeleninou a kuřecím masem | iStock
Brokolicové karbanátky | iStock
Nudle se dají udělat z různé zeleniny, třeba i ze stonků brokolice. | iStock
Zeleninové nudle | iStock