Logo magazínu

Ochutnejte Slovensko: Vyzkoušeli jsme luxusní restauraci v oblacích, na zámku i pod hradem

5 / 28
Prohlédnout znovu

Ochutnejte Slovensko: Vyzkoušeli jsme luxusní restauraci v oblacích, na zámku i pod hradem

Zimní festival jídla na Slovensku | Anna Kopečková
Restaurace UFO v Bratislavě | profimedia.cz
V části restaurace UFO můžete jen posedět a dát si u baru dobrou kávu nebo koktejl. | Anna Kopečková
Restaurace UFO – předkrm – smažená foie gras | Anna Kopečková
Restaurace UFO – předkrm – slané makronky s červenou řepou | Anna Kopečková
Restaurace UFO – dezert | Anna Kopečková
Od jara do podzimu si můžete zkusit Skywalk neboli procházku kolem restaurace zvenku. | profimedia.cz
Restaurace UFO – tortellini | Anna Kopečková
Restaurace UFO – kedlubnové velouté | Anna Kopečková
Restaurace UFO – dezert | Anna Kopečková
Restaurace UFO – srnčí maso s topinamburovým pyré a lískovými oříšky | Anna Kopečková
Restaurace UFO se nachází ve výšce 85 metrů. | Anna Kopečková
Z vyhlídky nad restaurací máte Bratislavský hrad jako na dlani. | Anna Kopečková
Kaštieľ Voderady – amuse bouche | Zimný festival jedla
Kaštieľ Voderady | Zimný festival jedla
Kaštieľ Voderady – dezert | Anna Kopečková
Kaštieľ Voderady – candát ze Stupavy | Kaštieľ Voderady
Kaštieľ Voderady – srnčí jako hlavní chod | Kaštieľ Voderady
Kaštieľ Voderady – pohankové krekry jako amuse bouche | Anna Kopečková
Hotel Elizabeth v Trenčíně – chléb s máslem a pohankovým popcornem | Anna Kopečková
Hotel Elizabeth v Trenčíně – dezert | Anna Kopečková
Hotel Elizabeth v Trenčíně – domácí ravioli se sušenými rajčaty s račí omáčkou a pohankou | Anna Kopečková
Hotel Elizabeth v Trenčíně – bramborová kroketa v panko strouhance s lehkou bramborovou pěnou a bryndzovým crumble | Anna Kopečková
Hotel Elizabeth v Trenčíně – pečená kachní prsa s černým kořenem a anýzovou omáčkou doplněná hruškou a rakytníkem. | Anna Kopečková
Restaurace v Hotelu Elizabeth v Trenčíně | hotelelizabeth.sk
Hotel Elizabeth v Trenčíně se nachází přímo pod hradem, který je otevřený celoročně | profimedia.cz
Video se připravuje ...
Zimní festival jídla trvá do 23. února 2025. | Anna Kopečková