Ochutnejte Slovensko: Vyzkoušeli jsme luxusní restauraci v oblacích, na zámku i pod hradem
4
/
28
Prohlédnout znovu
Ochutnejte Slovensko: Vyzkoušeli jsme luxusní restauraci v oblacích, na zámku i pod hradem
Zimní festival jídla na Slovensku
|
Anna Kopečková
Restaurace UFO v Bratislavě
|
profimedia.cz
V části restaurace UFO můžete jen posedět a dát si u baru dobrou kávu nebo koktejl.
|
Anna Kopečková
Restaurace UFO – předkrm – smažená foie gras
|
Anna Kopečková
Restaurace UFO – předkrm – slané makronky s červenou řepou
|
Anna Kopečková
Restaurace UFO – dezert
|
Anna Kopečková
Od jara do podzimu si můžete zkusit Skywalk neboli procházku kolem restaurace zvenku.
|
profimedia.cz
Restaurace UFO – tortellini
|
Anna Kopečková
Restaurace UFO – kedlubnové velouté
|
Anna Kopečková
Restaurace UFO – dezert
|
Anna Kopečková
Restaurace UFO – srnčí maso s topinamburovým pyré a lískovými oříšky
|
Anna Kopečková
Restaurace UFO se nachází ve výšce 85 metrů.
|
Anna Kopečková
Z vyhlídky nad restaurací máte Bratislavský hrad jako na dlani.
|
Anna Kopečková
Kaštieľ Voderady – amuse bouche
|
Zimný festival jedla
Kaštieľ Voderady
|
Zimný festival jedla
Kaštieľ Voderady – dezert
|
Anna Kopečková
Kaštieľ Voderady – candát ze Stupavy
|
Kaštieľ Voderady
Kaštieľ Voderady – srnčí jako hlavní chod
|
Kaštieľ Voderady
Kaštieľ Voderady – pohankové krekry jako amuse bouche
|
Anna Kopečková
Hotel Elizabeth v Trenčíně – chléb s máslem a pohankovým popcornem
|
Anna Kopečková
Hotel Elizabeth v Trenčíně – dezert
|
Anna Kopečková
Hotel Elizabeth v Trenčíně – domácí ravioli se sušenými rajčaty s račí omáčkou a pohankou
|
Anna Kopečková
Hotel Elizabeth v Trenčíně – bramborová kroketa v panko strouhance s lehkou bramborovou pěnou a bryndzovým crumble
|
Anna Kopečková
Hotel Elizabeth v Trenčíně – pečená kachní prsa s černým kořenem a anýzovou omáčkou doplněná hruškou a rakytníkem.
|
Anna Kopečková
Restaurace v Hotelu Elizabeth v Trenčíně
|
hotelelizabeth.sk
Hotel Elizabeth v Trenčíně se nachází přímo pod hradem, který je otevřený celoročně
|
profimedia.cz
Video se připravuje ...
Zimní festival jídla trvá do 23. února 2025.
|
Anna Kopečková