Logo magazínu

Italský koláč ze tří surovin budete milovat. Nepotřebujete na něj mouku ani máslo!

2 / 8
Prohlédnout znovu

Italský koláč ze tří surovin budete milovat. Nepotřebujete na něj mouku ani máslo!

Italský ořechový koláč ze tří surovin | iStock
Video se připravuje ...
Upečený koláč nechte po upečení alespoň den v chladu, aby se vám při krájení nerozpadal. | iStock
Na přípravu budete potřebovat mleté vlašské ořechy, případně blanšírované lískové ořechy nebo mandle. | iStock
Připravte si také vejce. Z bílků ušlehejte sníh a také žloutky vyšlehejte do světlé pěny. | iStock
Sníh z bílků by měl být opravdu pevný a tvořit špičky. | iStock
Italský ořechový koláč ze tří surovin | iStock
Italský ořechový koláč ze tří surovin | iStock