Logo magazínu

Domácí bagety na chlebíčky nebo kanapky: Zkuste fígl babiček, jak donutit těsto kynout

2 / 11
Prohlédnout znovu

Domácí bagety na chlebíčky nebo kanapky: Zkuste fígl babiček, jak donutit těsto kynout

Bagety můžete podávat i jako přílohu. | Veronika Moučková
Video se připravuje ...
Mouku a sůl nasypte do zadělávací mísy. | Veronika Moučková
Rozpusťte sádlo, ale nesmí být horké. | Veronika Moučková
Do mouky udělejte dva důlky. Do jednoho nasypte sušené droždí, do druhého přidejte 6 lžic sádla a vypracujte těsto, které nechte vykynout. | Veronika Moučková
Vykynuté těsto rozdělte na třetiny a vytvarujte bagety. | Veronika Moučková
Bagety položte do formy. Nemáte-li formu, upečte je na plechu a oddělte je složeným pečicím papírem. | Veronika Moučková
Vytvarované bagety nechte v teple ještě nakynout. | Veronika Moučková
Správně vypečené bagety mají křupavou kůrku a zlatou barvu. | Veronika Moučková
K bagetám se skvěle hodí různé pomazánky, například ze sýra, másla s česnekem, hořčicí a uzeninou. | Veronika Moučková
Video se připravuje ...