Jak na vláčnou vánočku nebo křehké vanilkové rohlíčky? Ondřej Kuchař z řemeslné pekárny Zrno Zrnko prozradil recept
2
/
10
Prohlédnout znovu
Jak na vláčnou vánočku nebo křehké vanilkové rohlíčky? Ondřej Kuchař z řemeslné pekárny Zrno Zrnko prozradil recept
Ondřej Kuchař, jeden ze spolumajitelů řemeslné pekárny Zrno Zrnko
|
Zrno Zrnko
V pekárně letos nabízejí krabičky se sedmi druhy vánočního cukroví.
|
Zrno Zrnko
Vánočka z pekárny Zrno Zrnko kyne 24 hodin v chladu.
|
Zrno Zrnko
Vánoček tady loni prodali přes 3200.
|
Instagram/zrno_zrnko
Majitelé pekárny Ondřej Kuchař a Jakub Štefeček
|
Zrno Zrnko
Oblíbené chleby z pekárny Zrno Zrnko - Čtyřka a Zrno
|
Instagram/zrno_zrnko
V pekárně můžete před Vánocemi koupit vánočku, cukroví, řemeslná těsta na cukroví i vaječňák nebo svařák.
|
Zrno Zrnko
V pekárně vyrábějí i tradiční vánoční nápoje – svařák a vaječňák.
|
Zrno Zrnko
Letošní novinkou je pistáciový vaječňák
|
Zrno Zrnko
Video se připravuje ...