Logo magazínu

Jak na vláčnou vánočku nebo křehké vanilkové rohlíčky? Ondřej Kuchař z řemeslné pekárny Zrno Zrnko prozradil recept

2 / 10
Prohlédnout znovu

Jak na vláčnou vánočku nebo křehké vanilkové rohlíčky? Ondřej Kuchař z řemeslné pekárny Zrno Zrnko prozradil recept

Ondřej Kuchař, jeden ze spolumajitelů řemeslné pekárny Zrno Zrnko | Zrno Zrnko
V pekárně letos nabízejí krabičky se sedmi druhy vánočního cukroví. | Zrno Zrnko
Vánočka z pekárny Zrno Zrnko kyne 24 hodin v chladu. | Zrno Zrnko
Vánoček tady loni prodali přes 3200. | Instagram/zrno_zrnko
Majitelé pekárny Ondřej Kuchař a Jakub Štefeček | Zrno Zrnko
Oblíbené chleby z pekárny Zrno Zrnko - Čtyřka a Zrno | Instagram/zrno_zrnko
V pekárně můžete před Vánocemi koupit vánočku, cukroví, řemeslná těsta na cukroví i vaječňák nebo svařák. | Zrno Zrnko
V pekárně vyrábějí i tradiční vánoční nápoje – svařák a vaječňák. | Zrno Zrnko
Letošní novinkou je pistáciový vaječňák | Zrno Zrnko
Video se připravuje ...