Logo magazínu

Svatomartinský speciál: Všechny recepty, které potřebujete na přípravu sváteční hostiny

5 / 15
Prohlédnout znovu

Svatomartinský speciál: Všechny recepty, které potřebujete na přípravu sváteční hostiny

Ke svatomartinské huse můžete podávat červené i bílé zelí | F.O.O.D.
Kaldoun s játrovými knedlíčky | F.o.o.d.
Video se připravuje ...
pečená husa | iStock
Svatomartinská husa se zelím a knedlíkem. | F.O.O.D.
Tradiční přílohou k huse jsou i lokše, které se po upečení mastí sádlem nebo přepuštěným máslem | iStock
Skvělou aternativou knedlíků jsou lokše. | F.O.O.D.
Abyste si na huse pochutnali, je potřeba ji péct několik hodin | iStock
Video se připravuje ...
Dušené červené zelí | iStock
Video se připravuje ...
Dušené červené zelí s jablky a rozinkami | iStock
Svatomartinské rohlíčky | F.O.O.D.
Mrkvové rohlíčky s povidly | F.O.O.D.
Svatomartinské víno | istock