Svatomartinský speciál: Všechny recepty, které potřebujete na přípravu sváteční hostiny
2
/
15
Prohlédnout znovu
Svatomartinský speciál: Všechny recepty, které potřebujete na přípravu sváteční hostiny
Ke svatomartinské huse můžete podávat červené i bílé zelí
|
F.O.O.D.
Kaldoun s játrovými knedlíčky
|
F.o.o.d.
Video se připravuje ...
pečená husa
|
iStock
Svatomartinská husa se zelím a knedlíkem.
|
F.O.O.D.
Tradiční přílohou k huse jsou i lokše, které se po upečení mastí sádlem nebo přepuštěným máslem
|
iStock
Skvělou aternativou knedlíků jsou lokše.
|
F.O.O.D.
Abyste si na huse pochutnali, je potřeba ji péct několik hodin
|
iStock
Video se připravuje ...
Dušené červené zelí
|
iStock
Video se připravuje ...
Dušené červené zelí s jablky a rozinkami
|
iStock
Svatomartinské rohlíčky
|
F.O.O.D.
Mrkvové rohlíčky s povidly
|
F.O.O.D.
Svatomartinské víno
|
istock