Poctivý vývar jako superpotravina i lék: Tipy šéfkuchaře, jak připravit ten nejlepší
1
/
13
Prohlédnout znovu
Poctivý vývar jako superpotravina i lék: Tipy šéfkuchaře, jak připravit ten nejlepší
Základem hovězího vývaru je hovězí maso, kosti a zelenina
|
iStock
Hovězí vývar lze použít na přípravu polévek, omáček, rizot a mnoha dalších jídel
|
iStock
Horký vývar můžete i pít. Ideální je v chladných dnech po ránu.
|
iStock
Důležité je maso, kosti a zeleninu předem opéct
|
iStock
Pokud nechcete vařit vývar doma, můžete si ho koupit už hotový. Velmi kvalitní má například Cibule Bistro.
|
Cibule Bistro
Šéfkuchař Filip Sajler
|
profimedia.cz
Video se připravuje ...
Vietnamská polévka Pho Bo s hovězím masem a rýžovými nudlemi, jejímž základem je silný vývar s kořením
|
iStock
Kuřecí vývar
|
iStock
Video se připravuje ...
Základem kuřecího vývaru je zelenina a díly kuřecího masa
|
iStock
Video se připravuje ...
Kuřecí polévka je pochoutka a lék zároveň
|
iStock