Logo magazínu

Poctivý vývar jako superpotravina i lék: Tipy šéfkuchaře, jak připravit ten nejlepší

3 / 13
Prohlédnout znovu

Poctivý vývar jako superpotravina i lék: Tipy šéfkuchaře, jak připravit ten nejlepší

Základem hovězího vývaru je hovězí maso, kosti a zelenina | iStock
Hovězí vývar lze použít na přípravu polévek, omáček, rizot a mnoha dalších jídel | iStock
Horký vývar můžete i pít. Ideální je v chladných dnech po ránu. | iStock
Důležité je maso, kosti a zeleninu předem opéct | iStock
Pokud nechcete vařit vývar doma, můžete si ho koupit už hotový. Velmi kvalitní má například Cibule Bistro. | Cibule Bistro
Šéfkuchař Filip Sajler | profimedia.cz
Video se připravuje ...
Vietnamská polévka Pho Bo s hovězím masem a rýžovými nudlemi, jejímž základem je silný vývar s kořením | iStock
Kuřecí vývar | iStock
Video se připravuje ...
Základem kuřecího vývaru je zelenina a díly kuřecího masa | iStock
Video se připravuje ...
Kuřecí polévka je pochoutka a lék zároveň | iStock