Logo magazínu

Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem

2 / 17
Prohlédnout znovu

Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem

Dýňový koláč můžete ozdobit i ořechy a semínky. | iStock
Dýňový koláč můžete ozdobit šlehačkou a skořicí> | iStock
Dýňový koláč | iStock
Vychlazené těsto rozválejte na plát silný asi 3 mm. | iStock
Těsto přitlačte na dno a boky formy a přebytečné okraje odřízněte. | iStock
Okraje koláče vytvarujte prsty. | iStock
Okraje těsta můžete různě vytvarovat, aby vypadaly hezky. | iStock
Těsto nemusíte předpékat naslepo. | iStock
Do náplně je ideální máslová dýně. | iStock
Do dobře vychlazeného korpusu nalijte dýňovou náplň. | iStock
Koláč dejte do hodně vyhřáté trouby a po 15 minutách teplotu stáhněte. | iStock
Dýňový koláč nechte pomalu vychladnout při pokojové teplotě, aby náplň nepopraskala. | iStock
Dýňový koláč spojuje křehké těsto a krémovou náplň. | iStock
Ze zbytků těsta můžete vykrojit lístečky a buď je upéct zvlášť. nebo jimi ozdobit koláč ještě před upečením | iStock
Výborný je se šlehačkou | iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...