Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
2
/
17
Prohlédnout znovu
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Dýňový koláč můžete ozdobit i ořechy a semínky.
|
iStock
Dýňový koláč můžete ozdobit šlehačkou a skořicí>
|
iStock
Dýňový koláč
|
iStock
Vychlazené těsto rozválejte na plát silný asi 3 mm.
|
iStock
Těsto přitlačte na dno a boky formy a přebytečné okraje odřízněte.
|
iStock
Okraje koláče vytvarujte prsty.
|
iStock
Okraje těsta můžete různě vytvarovat, aby vypadaly hezky.
|
iStock
Těsto nemusíte předpékat naslepo.
|
iStock
Do náplně je ideální máslová dýně.
|
iStock
Do dobře vychlazeného korpusu nalijte dýňovou náplň.
|
iStock
Koláč dejte do hodně vyhřáté trouby a po 15 minutách teplotu stáhněte.
|
iStock
Dýňový koláč nechte pomalu vychladnout při pokojové teplotě, aby náplň nepopraskala.
|
iStock
Dýňový koláč spojuje křehké těsto a krémovou náplň.
|
iStock
Ze zbytků těsta můžete vykrojit lístečky a buď je upéct zvlášť. nebo jimi ozdobit koláč ještě před upečením
|
iStock
Výborný je se šlehačkou
|
iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...