Logo magazínu

Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového, taženého, pivního i mrkvového těsta

2 / 12
Prohlédnout znovu

Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového, taženého, pivního i mrkvového těsta

Jablečný štrúdl | iStock
Jablečný štrúdl | iStock
Video se připravuje ...
Tažený jablečný závin | F.O.O.D.
Závin z taženého těsta | F.O.O.D.
Štrúdl můžete před pečením ještě posypat mandlemi, podobně jako vánočku | iStock
Jablečný štrúdl | iStock
Jablečný štrúdl | iStock
Jablečný štrúdl | iStock
Jablečnou náplň ještě můžete vylepšit tvarohem | iStock
Štrúdl stačí pocukrovat, fajnšmekři si k němu mohou přidat i vanilkovou omáčku nebo šlehačku | profimedia.cz
Jablečný štrúdl z pivního těsta | profimedia.cz