Logo magazínu

Jak na domácí kvašení: Pickles a fermentované potraviny

2 / 14
Prohlédnout znovu

Jak na domácí kvašení: Pickles a fermentované potraviny

Kvašení je také skvělý způsob, jak uchovat čerstvé potraviny na delší dobu, aniž byste potřebovali konzervanty nebo chemické látky. | iStock
Na přípravu kvašené zeleniny potřebujete jen vhodnou nádobu a sůl. | iStock
Video se připravuje ...
Kvašená zelenina | iStock
Kimči je doslova zázračný životabudič. | iStock
kvašená zelenina si najde místo ve vaší kuchyni a už z ní neodejde. | iStock
Kimchi | iStock
Pokud jste s kvašením teprve na začátku, pickles jsou skvělou volbou. Tento recept je univerzální a můžete ho upravit podle své chuti a zeleniny, kterou máte po ruce. | iStock
Kvašení je překvapivě snadné a nevyžaduje žádné speciální vybavení. Stačí jen několik jednoduchých ingrediencí a trochu trpělivosti. | iStock
Kvašáky s česnekem | David Turecký
Kombucha patří mezi fermentované výrobky, u nichž je velká pravděpodobnost, že migrénu spustí | iStock
Kombucha vzniká fermentací čajového nálevu | iStock
Mléčný kefír | iStock
Vodní kefír se vyrábí z vody a tibetské houby a pokud se přidá i pár kousků sušeného ovce, chuťově připomíná spíš ovocnou limonádu | iStock