Logo magazínu

Používáte alobal a pečicí papír správně? 11 tipů, jak je využít naplno

4 / 13
Prohlédnout znovu

Používáte alobal a pečicí papír správně? 11 tipů, jak je využít naplno

Alobal má v kuchyni všestranné využití | iStock
Je dobré vědět, že matná strana alobalu má jiné vlastnosti než ta lesklá | iStock
Kulička z alobalu se dá používat jako drátěnka | iStock
Když zakryjete dno trouby alobalem, nebudete ji pak muset čistit | iStock
Díky alobalu zůstane jídlo po upečení šťavnaté. | iStock
V alobalu můžete péct brambory | iStock
Vyložení plechu - to je nejčastější použití papíru na pečení | iStock
Papír na pečení lze použít i jako obal, aby maso neokoralo a zůstalo déle čerstvé. | iStock
Pečicím papírem můžete vyložit i dortovou formu | iStock
Z papíru na pečení se dá vyrobit i provizorní cukrářský zdobicí sáček | iStock
Pečicím papírem lze vyložit i formu na chleba | iStock
Papír na pečení vám ušetří práci s mytím plechů | iStock
Alobal a pečicí papír se dají používat i společně | iStock