Používáte alobal a pečicí papír správně? 11 tipů, jak je využít naplno
3
/
13
Prohlédnout znovu
Používáte alobal a pečicí papír správně? 11 tipů, jak je využít naplno
Alobal má v kuchyni všestranné využití
|
iStock
Je dobré vědět, že matná strana alobalu má jiné vlastnosti než ta lesklá
|
iStock
Kulička z alobalu se dá používat jako drátěnka
|
iStock
Když zakryjete dno trouby alobalem, nebudete ji pak muset čistit
|
iStock
Díky alobalu zůstane jídlo po upečení šťavnaté.
|
iStock
V alobalu můžete péct brambory
|
iStock
Vyložení plechu - to je nejčastější použití papíru na pečení
|
iStock
Papír na pečení lze použít i jako obal, aby maso neokoralo a zůstalo déle čerstvé.
|
iStock
Pečicím papírem můžete vyložit i dortovou formu
|
iStock
Z papíru na pečení se dá vyrobit i provizorní cukrářský zdobicí sáček
|
iStock
Pečicím papírem lze vyložit i formu na chleba
|
iStock
Papír na pečení vám ušetří práci s mytím plechů
|
iStock
Alobal a pečicí papír se dají používat i společně
|
iStock