Logo magazínu

Superpotravina týdne: Paprika. 6 důvodů, proč si ji hned teď dát, plus recepty, na kterých si smlsnete

1 / 19
Prohlédnout znovu

Superpotravina týdne: Paprika. 6 důvodů, proč si ji hned teď dát, plus recepty, na kterých si smlsnete

Papriky jsou velkým zdrojem vitaminu C | iStock
Červená paprika | iStock
Karotenoidy, které papriky obsahují ve vysokém množství, mohou znatelně zlepšit zdraví očí. | iStock
Štiplavost papriček způsobuje tak zvaný kapsaicin | iStock
Plněné papriky s mletým masem | F.O.O.D.
Frittata je skvělou a lehkou večeří | iStock
Chilli džem z pálivých papriček vás nadchne | iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...
Nakrájená paprika dodá smaženici chuť i hezkou barvu | iStock
Nebojte se opéct papriku tak, že slupka úplně zčerná | iStock
Červené papriky | iStock
Papriky jsou nejenom senzační letní zeleninou, ale i kořením a lékem | iStock
Pečené papriky jsou opravdovou lahůdkou | iStock
Vyzkoušejte i papriky na grilu | iStock
Červená paprika ve formě koření je skvělá nejenom do guláše | iStock
Papriky doslova hrají všemi barvami | iStock
Papriky jsou skvělou letní zeleninou | iStock
Lečo z rajčat a paprik | iStock