Superpotravina týdne: Paprika. 6 důvodů, proč si ji hned teď dát, plus recepty, na kterých si smlsnete
3
/
19
Prohlédnout znovu
Superpotravina týdne: Paprika. 6 důvodů, proč si ji hned teď dát, plus recepty, na kterých si smlsnete
Papriky jsou velkým zdrojem vitaminu C
|
iStock
Červená paprika
|
iStock
Karotenoidy, které papriky obsahují ve vysokém množství, mohou znatelně zlepšit zdraví očí.
|
iStock
Štiplavost papriček způsobuje tak zvaný kapsaicin
|
iStock
Plněné papriky s mletým masem
|
F.O.O.D.
Frittata je skvělou a lehkou večeří
|
iStock
Chilli džem z pálivých papriček vás nadchne
|
iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...
Nakrájená paprika dodá smaženici chuť i hezkou barvu
|
iStock
Nebojte se opéct papriku tak, že slupka úplně zčerná
|
iStock
Červené papriky
|
iStock
Papriky jsou nejenom senzační letní zeleninou, ale i kořením a lékem
|
iStock
Pečené papriky jsou opravdovou lahůdkou
|
iStock
Vyzkoušejte i papriky na grilu
|
iStock
Červená paprika ve formě koření je skvělá nejenom do guláše
|
iStock
Papriky doslova hrají všemi barvami
|
iStock
Papriky jsou skvělou letní zeleninou
|
iStock
Lečo z rajčat a paprik
|
iStock