Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
5
/
23
Prohlédnout znovu
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Jahodový speciál
|
iStock
Jahody jsou skvělé, ale moc dlouho nevydrží.
|
iStock
Chcete-li prodloužit trvanlivost jahod, ponořte je do octové lázně.
|
iStock
Jahody můžete skladovat i v krabičce, ve které jste je koupili. Ideálně ale jen v jedné vrstvě a podložené papírovým ubrouskem.
|
iStock
Jahody před uložením do ledničky důkladně osušte.
|
iStock
Video se připravuje ...
Jahodová bublanina
|
iStock
Video se připravuje ...
Britský dezert Eton Mess
|
iStock
Video se připravuje ...
Dort Pavlova z křupavých bílků a šlehačky s jahodami ohromí i lidi narozené ve znamení Lva.
|
iStock
Jahodový cheesecake
|
iStock
Rebarbora a jahody s mascarpone
|
F.O.O.D.
Piškotový koláč s jahodami
|
F.O.O.D.
Jahodové tiramisu
|
iStock
Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
|
F.O.O.D.
Jahodový sorbet si lze připravit i doma.
|
istock
Jahodové knedlíky
|
F.O.O.D.
Koláč s bazalkovým krémem a jahodami
|
F.O.O.D.
Sněhová roláda s jahodami
|
F.O.O.D.
Jahodový koláč s ricottou a bílou čokoládou
|
F.O.O.D.
Špenátový salát s jahodami
|
F.O.O.D.
Piškotový koláč s jahodami
|
F.O.O.D.