Logo magazínu

Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena

2 / 15
Prohlédnout znovu

Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena

Bezový sirup | iStock
Na přípravu bezového sirupu nepotřebujete moc ingrediencí. | iStock
Květy trhejte nejlépe za slunečného počasí. | iStock
Příprava bezového sirupu | iStock
Květy je nejdříve nutné den macerovat v převařené vodě s citronem. | iStock
Na 2 litry sirupu budete potřebovat 20–40 květů. | iStock
Z bezových květů odstřihněte silnější mezistonky, jinak by byl sirup nahořklý. | iStock
Bezový sirup | iStock
Bezový sirup | iStock
Sirup z bezových květů | iStock
Z bezového sirupu si můžete celé léto připravovat osvěžující limonádu. | iStock
Domácí bezový sirup | iStock
Domácí bezový sirup | iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...