Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
2
/
15
Prohlédnout znovu
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Bezový sirup
|
iStock
Na přípravu bezového sirupu nepotřebujete moc ingrediencí.
|
iStock
Květy trhejte nejlépe za slunečného počasí.
|
iStock
Příprava bezového sirupu
|
iStock
Květy je nejdříve nutné den macerovat v převařené vodě s citronem.
|
iStock
Na 2 litry sirupu budete potřebovat 20–40 květů.
|
iStock
Z bezových květů odstřihněte silnější mezistonky, jinak by byl sirup nahořklý.
|
iStock
Bezový sirup
|
iStock
Bezový sirup
|
iStock
Sirup z bezových květů
|
iStock
Z bezového sirupu si můžete celé léto připravovat osvěžující limonádu.
|
iStock
Domácí bezový sirup
|
iStock
Domácí bezový sirup
|
iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...