Superpotravina týdne: Chřest. Proč byste neměli propásnout jeho sezonu plus recepty, které budete chtít zkusit
5
/
16
Prohlédnout znovu
Superpotravina týdne: Chřest. Proč byste neměli propásnout jeho sezonu plus recepty, které budete chtít zkusit
Chřestové Caprese
|
iStock
Zelený, fialový a bílý chřest
|
iStock
Sezona chřestu trvá od půlky dubna do konce června
|
iStock
Chřest je nejlepší rozlišovat podle barev.
|
iStock
Zelený chřest má výraznější chuť než bílý
|
iStock
Chřest je vynikající surovina, ze které nemusíte vyhazovat ani slupky a dřevnaté části. Využijte je třeba do polévky.
|
iStock
Chřestu svědčí jen krátká tepelná úprava.
|
iStock
Video se připravuje ...
Chřest se šunkou
|
iStock
Chřest s holandskou omáčkou a pošírovaným vejcem
|
iStock
Zelený a bílý chřest
|
iStock
Grilovaný chřest je výborný v kombinaci s medem a estragonem.
|
iStock
Chřestový quiche
|
iStock
Chřest s holandskou omáčkou
|
iStock
Toasty s chřestem a rukolou
|
Dieta
Rýžový salát s chřestem a kuřecím masem
|
Dieta