Logo magazínu

Superpotravina týdne: Chřest. Proč byste neměli propásnout jeho sezonu plus recepty, které budete chtít zkusit

1 / 16
Prohlédnout znovu

Superpotravina týdne: Chřest. Proč byste neměli propásnout jeho sezonu plus recepty, které budete chtít zkusit

Chřestové Caprese | iStock
Zelený, fialový a bílý chřest | iStock
Sezona chřestu trvá od půlky dubna do konce června | iStock
Chřest je nejlepší rozlišovat podle barev. | iStock
Zelený chřest má výraznější chuť než bílý | iStock
Chřest je vynikající surovina, ze které nemusíte vyhazovat ani slupky a dřevnaté části. Využijte je třeba do polévky. | iStock
Chřestu svědčí jen krátká tepelná úprava. | iStock
Video se připravuje ...
Chřest se šunkou | iStock
Chřest s holandskou omáčkou a pošírovaným vejcem | iStock
Zelený a bílý chřest | iStock
Grilovaný chřest je výborný v kombinaci s medem a estragonem. | iStock
Chřestový quiche | iStock
Chřest s holandskou omáčkou | iStock
Toasty s chřestem a rukolou | Dieta
Rýžový salát s chřestem a kuřecím masem | Dieta