Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
5
/
16
Prohlédnout znovu
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Stonky rebarbory je nutné očistit škrabkou na zeleninu.
|
iStock
Sezona rebarbory je krátká, trvá přibližně od půlky května do svátku svatého Jana, tedy 24. června.
|
iStock
Video se připravuje ...
Domácí rebarborový sirup
|
iStock
Rebarbora je výborná v kombinaci s jahodami.
|
iStock
Rebarbora
|
iStock
Nejlepší je rebarbora v různých koláčích a moučnících, kde se často kombinuje s jahodami.
|
iStock
Rebarborový koláč s tvarohem
|
iStock
Rebarborový koláč s tvarohem
|
iStock
V koláčích se často využívá barevnost stonků.
|
iStock
Rebarborový koláč
|
iStock
Z rebarbory se dělají i zavařeniny
|
iStock
Rebarbora se sklízí postupně odlamováním stonků.
|
iStock
Rebarborové čatní
|
iStock
Panna cotta s rebarborou
|
iStock
Rebarborové čatní
|
iStock