Logo magazínu

Na vlastní kůži: Co vás naučí na kurzu vaření nebo pečení?

5 / 34
Prohlédnout znovu

Na vlastní kůži: Co vás naučí na kurzu vaření nebo pečení?

Jaké to je na kurzu vaření? | archiv redakce
Lucija na kurzu vaření s masem | Lucija Veselá
Lucija s šéfkuchařem Lukášem Pocnarem | Lucija Veselá
Šéfkuchař Lukáš Pocnar vaří v La Bottega Bistroteka a s masem to opravdu umí. | Lucija Veselá
Na kurzu dostanete i certifikát o jeho absolvování. | Lucija Veselá
První chod | Lucija Veselá
Druhý chod | Lucija Veselá
Hlavní chod – jehněčí hřebínek | Lucija Veselá
Naučila se připravovat jehněčí hřebínek. | Lucija Veselá
Lucija s uvařeným jídlem | Lucija Veselá
Video se připravuje ...
Kurz dětského pečení vede cukrářka Lucie Schwambergerová, která cukrárnu vlastní. | Lucie Ulmanová
Redaktorka Lucie vzala na kurz své děti Šimona a Emu. | Lucie Ulmanová
Cukrářka Lucie děti naučila péct i zdobit. | Lucie Ulmanová
Kurz dětského pečení | Lucie Ulmanová
Výsledek si mohly děti odnést domů. | Lucie Ulmanová
Pekly se mechové cupcakes, mini mrkvový dortík a cake pops. | Lucie Ulmanová
Kurz dětského pečení si užijí i starší děti. | Lucie Ulmanová
Ema se svými cupcakes | Lucie Ulmanová
Děti s maminkou Lucií | Lucie Ulmanová
Mechové cupcakes | Lucie Ulmanová
Mechové cupcakes před zdobením | Lucie Ulmanová
Děti při pečení skvěle spolupracovaly. | Lucie Ulmanová
Ema s hotovými cupcakes | Lucie Ulmanová
Děti si pečení užily. | Lucie Ulmanová
Bavilo je i zdobení. | Lucie Ulmanová
Děti při pečení cupcakes | Lucie Ulmanová
Blanka se naučila připravovat i chobotnici. | Blanka Kubíčková
Blanku na kurzu vedl šéfkuchař Dušan Svoboda, který dlouho vařil v Obecním domě. | Blanka Kubíčková
Pečené tygří krevety s hráškovým pyré | Blanka Kubíčková
Blanka na kurzu vaření | Blanka Kubíčková
Šéfkuchař Dušan Svoboda ve škole vaření Ola Kala | Blanka Kubíčková
Na kurzu se Blanka naučila připravovat krevety a chobotnice. | Blanka Kubíčková
Video se připravuje ...