Velikonoční jidáše 4x jinak: Kynuté, skořicové, smažené i bezlepkové
5
/
12
Prohlédnout znovu
Velikonoční jidáše 4x jinak: Kynuté, skořicové, smažené i bezlepkové
Velikonoční jidáše
|
F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Když potřete jidáše po upečení medem, budou hezky lesklé
|
iStock
Válečky z vykynutého těsta se stáčí do různých tvarů
|
iStock
Jidáše jsou výborné s máslem nebo i marmeládou
|
iStock
Jidáše se pečou i ve tvaru ptáčků.
|
istock.cz
Jidáše jsou velikonoční klasika.
|
istock.cz
Velikonoční jidáše
|
iStock
Jidáše můžete také jen pocukrovat
|
iStock
Jidáše mají specifický tvar
|
istock
Video se připravuje ...
Velikonoční jidáše
|
recepty.cz