Logo magazínu

Velikonoční jidáše 4x jinak: Kynuté, skořicové, smažené i bezlepkové

3 / 12
Prohlédnout znovu

Velikonoční jidáše 4x jinak: Kynuté, skořicové, smažené i bezlepkové

Velikonoční jidáše | F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Když potřete jidáše po upečení medem, budou hezky lesklé | iStock
Válečky z vykynutého těsta se stáčí do různých tvarů | iStock
Jidáše jsou výborné s máslem nebo i marmeládou | iStock
Jidáše se pečou i ve tvaru ptáčků. | istock.cz
Jidáše jsou velikonoční klasika. | istock.cz
Velikonoční jidáše | iStock
Jidáše můžete také jen pocukrovat | iStock
Jidáše mají specifický tvar | istock
Video se připravuje ...
Velikonoční jidáše | recepty.cz